Κατασκευή ιστοσελίδων – Κατοχυρώσεις ονομάτων – φιλοξενία

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί μία δημιουργική διαδικασία, μία εργασία που χρειάζεται έμπνευση, τέχνη και γνώση για να μπορέσεις να φτιάξεις από το μηδέν κάτι καινούριο που να ταιριάζει με την φιλοσοφία της κάθε εταιρείας.

Το design προτείνουμε να είναι σύγχρονο, σύμφωνο με τις νέες τάσεις της αγοράς και τα “θέλω” των χρηστών. Για αυτό το λόγο σας προσφέρουμε φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες κι όχι απλά μια αντιγραφή υπαρχόντων ιστοσελίδων.

Παράλληλα, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές του αλγορίθμου της Google αλλά και την αυξανόμενη τάση των χρηστών να περιηγούνται μέσω κινητών συσκευών για αγορές, ενημέρωση, ψυχαγωγία κ.ά., θεωρούμε ότι η φιλική προς τα κινητά σχεδίαση είναι πλέον απαραίτητη.

Social Media Marketing

Οι διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης απαιτούν συγκεκριμένους τρόπους προώθησης. Λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες (τη φύση της επιχείρησης, τους στόχους που θέλει να επιτύχει και σε πόσο χρόνο, τον ανταγωνισμό, το budget κ.ά.) δημιουργούμε και προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο προώθησης στα digital media.

Διαχείριση Social Media

Τα Social Media συγκεντρώνουν εκατομμύρια χρηστών καθημερινά. Facebook, Instagram κ.ά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, υπάρχει και το κατάλληλο δίκτυο που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το brand σας και να χτίσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας.

Είτε έχετε μια ιστοσελίδα, είτε ένα eshop, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα σημαντικό μέσο για να έρθετε πιο κοντά στο κοινό σας και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για τις προτιμήσεις του, να λύσετε πιθανές απορίες, αλλά και για να τους εξυπηρετήσετε σε οτιδήποτε χρειάζεται σε πιο άμεσο και προσωπικό επίπεδο.

Ο σωστός προγραμματισμός, η θεματολογία του περιεχομένου, αλλά και η σωστή διαφήμιση και προώθηση αποτελούν τις κύριες ενέργειες οποιουδήποτε δραστηριοποιείται στα social media. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μια σωστή παρουσία της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα έτσι ώστε να παρέχετε τις σωστές πληροφορίες στο κοινό που σας ψάχνει.

Google Ads διαφημιστικές καμπάνιες

Η Google διαθέτει τη διασημότερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, ενώ παράλληλα αποτελείται από το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται.

Οι δυνατότητες πολλές. Διαφημιστείτε με κείμενο στο Search Network και προσεγγίστε τον πελάτη σας ακριβώς τη στιγμή που σας χρειάζεται. Διαφημιστείτε με εικόνα και βίντεο στο Display Network ή στο Youtube και δημιουργήστε περιεχόμενο που θα μείνει για αρκετό καιρό στη μνήμη των χρηστών. Όποιο στόχο και αν θέσετε, το σίγουρο είναι ότι μέσω της Google υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να τον επιτύχετε!

Έρευνα – Βελτιστοποίηση – Εκτέλεση. Σε αυτά βασιζόμαστε για να αναπτύξουμε ένα πλάνο προώθησης έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των διαφημίσεών σας. Προσθέτοντας και το κατάλληλο budget, καταλήγουμε σε μια “φόρμουλα” που αποσκοπεί στη μέγιστη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Κατασκευή μακέτας και λογότυπου

Ο σχεδιασμός λογότυπου που θα επιλέξετε για την εταιρία σας είναι το σημαντικότερο στοιχείο της εταιρικής σας εικόνας.

Η Twin Advertising μπορεί να καλύψει από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη ανάγκη σας, στο σχεδιασμό λογοτύπου, είτε ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας, είτε χρειάζεστε μια ανανέωση.

Μετά από το brief που θα μας δώσετε:

  • Σας παρουσιάζουμε από 2 έως 5 μακέτες/σχέδια για να διαλέξετε
  • Κάνουμε αλλαγές εφ’ όσον χρειάζεται

Δημιουργία διαφημιστικού VIDEO

Διαφημιστικά video spot μερικών δευτερολέπτων για χρήση σε Social Media site και καμπάνιες διαφήμισης. Αποκτήστε το δικό σας διαφημιστικό σποτ και ξεχωρίστε.

Βιντεοσκοπήσεις – φωτογραφίσεις

Βιντεοσκόπηση – Φωτογράφιση του χώρου ή των προϊόντων σας , σε συννενόηση μαζί σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σας;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ…